lunes, 30 de septiembre de 2013

Resum de la Temporada!

Ja finalitzada la temporada de carretera i pensant en la de ciclocròs a pocs dies de començar farem un resum de la temporada.
Començant la temporada en la Volta a la Safor (Gandia). En grans sensacions i acabant en 2 lloc de la categoria de primer any, les coses pintaven bastant bé.
Manrubia Abril-Maig. Gracies a un gran equip vaig poder acabar fent una gran volta i emportarme el mallot blanc.
Desde finals de maig hasta Agost carreres d'un dia. aquí les sensacions van començar a fallar, pensant en que podia passar pues que necessitava descans vaig aprofitar festes del poble per poder recuper i 7-9 dies sense tocar la bici i a prepara "Vuleta al Bajo Aragon" a topee. Arriba el primer dia i la falta de puntet de competició feia més de un mes que no competia, però va ser aixo i res més el segon dia crono mol millor del que jo mesperava fent el 13 de 200 molt be. Tercer dia i etapa reina intentar acabar amb el primer grup, portavem el lider tocaba ajudar-lo als ultims quilometres tots els que quedàvem de l'equip a bloque a neutralitza totes les escapades a meta perdia pocs segons respcte els primers. I 4 i ultima etapa arribar el dia dolent per al equip. Portant tots els mallot menys el de la montanya i el liderat per equip , una caiguda del lider a falta de pocs quilometres de entra a Caspe ens fastidia tot el que tenim menys el mallot blanc i el liderat per equips, pero ens quedem amb el gran equip tots intentan ajuda al lider per a que pogues entra al grup, però no va ser possible.
Finalment desde Aragó hasta ara uns dies de descans i acabar les ultimes carreres de un dia amb bones sensacions per a ciclocross i la ultima Ibi la millor posició de tota la temporada!
Pensar en Ciclocross i molt de Gaaaaas!

No hay comentarios:

Publicar un comentario